Trans-Continental Hustle (CD)

Gogol Bordello

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den ukrainske bartefransen Eugene Hütz har siden herlige Super Taranta! (2007) flyttet til Brasil (først Rio de Janeiro, så Sao Paolo), en relokasjon som har fått musikalske følger for New York-baserte Gogol Bordello. Ingen fare, bandet er intakt og like forrykende som før - denne gang er bare deres uforglemmelige miks av tett punk og frilynt sigøynermusikk tydeligere påvirket av søramerikanske rytmer.

Enda viktigere er det at Hütz og hans bandkumpaner, en ellevill forsamling som strekker seg på tvers av generasjoner og nasjonaliteter, på Trans-Continental Hustle har slått seg sammen med produsent Rick Rubin. Rubin er mannen bak plateselskapet American Recordings, en yogaelskende fyr som var Beastie Boys' første DJ, grunnla Def Jam med Russell Simmons og senere har jobbet med navn som Metallica, Red Hot Chili Peppers og - ikke minst - Johnny Cash. I Hütz fant Rubin en likesinnet, og dere lange samtaler førte til en eksplosjonsartet produksjon av nye Gogol-låter. Resultatet er overflodshornet Trans-Continental Hustle, innspilt i Rubins studio i California og bestående av 13 overveiende akustiske låter som nesten utelukkende svinger noe helt vanvittig - sjekk for eksempel ut åpningslåta "Pala Tute", heftige "In The Meantime In Pernambuco" eller hvordan bandet går fullstendig av hengslene på "Immigraniada (We Comin' Rougher)". Tempoet roes først og fremst på sporene "Sun Is On My Side" og "When Universes Collide", hvor vår venn Hütz viser seg som litt av en spirituell romantiker. Som om det var noen overraskelse - man mekker ikke tre bunnsolide album på rad uten å være en allsidig kar.

Sporliste

 1. Paula Tute
 2. My Companjera
 3. Sun On My Side
 4. Rebellious-Love
 5. Immigraniada (We Comin’ Rougher)
 6. When Universes Collide
 7. Uma Menina Uma Cigana
 8. Raise The Knowledge
 9. Last One Goes The Hope
 10. To Rise Above
 11. In The Meantime In Pernambuco
 12. Break The Spell
 13. Trans-Continental Hustle

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Gogol Bordello
Label American Leverandør Import
Bestillingsnummer AMCNB001884402.2

Anmeldelser