Travels With Myself And Another (CD)

Future Of The Left

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Arming Eritrea
  2. Chin Music
  3. The Hope That House Built
  4. Throwing Bricks At Trains
  5. I Am Civil Service
  6. Land Of My Formers
  7. You Need Satan More Than He Needs You
  8. That Damned Fly
  9. Stand By Your Manatee
  10. Yin / Post Yin
  11. Drink Nike
  12. Lapsed Catholics



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Future Of The Left
Label 4AD Leverandør Import
Bestillingsnummer FOUR72913.2