Tre Vise Menn (CD)

Mathias Eick

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Den spennende jazzmusikeren og multiinstrumentalisten Mathias Eick har sammen med Ertan Tekin fra Tyrkia og Pasha Hanjani fra Iran besøkt Istanbul, byen der vest møter øst og fortid møter nåtid. De tre har lekt seg fram til en uvanlig sjelfull og særpreget juleplate, bygget over kjente julemelodier som "En rose er utsprungen", "Jeg synger julekvad" og "Mitt hjerte alltid vanker". De Tre Vise Menn består av vakre orientalske toner og klanger i brytning med vestlige melodier.

Eick, Tekin og Hanjani føyer et nytt kapittel til legendesamlingen rundt de tre vise menn. De vise har verken blått blod eller tjenere. De er musikere, og de kommer fra nord og øst. Og gavene de har med seg er verken gull, røkelse eller myrra - de vil hylle barnet med den kosteligste, men også mest flyktige av alle skatter: musikk. Og siden Betlehem er en stengt by, i særdeleshet for iranere, drar de til Istanbul. Tre vise musikere med røtter i flere religioner bidrar her sterkt til fornyelsen av hvordan julens sanger tolkes i vår tid.

Opptakene er gjort i Bugges Rom i Oslo og Den bulgarske kirken i Istanbul. Mathias Eick har selv stått for arrangementene, mens lydmennene Daniel Wold og Martin Abrahamsen har tatt vare på autentisiteten i lydbildet. Produsent for er Erik Hillestad.
Sporliste
 1. Mitt hjerte alltid vanker
 2. Jeg synger julekvad
 3. Å kom, å kom, Immanuel
 4. Lytt til englesangens ord
 5. Å Betlehem, du vesle by
 6. Guds son er komen til oss ned
 7. O Sanctissima
 8. Kling no klokka
 9. Stille natt
 10. Ave Maria Stella
 11. Deilig er jorden
 12. Joli kjem
 13. Det hev ei rosa
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Mathias Eick
Bestillingsnummer FXCD355

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i