Trilogy: Past, Present & Future (UK-import) (2CD Remastered)

Frank Sinatra

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. The Song Is You
  2. But Not For Me
  3. I Had The Craziest Dream
  4. It Had To Be You
  5. Let´s Face The Music And Dance
  6. Street Of Dreams
  7. My Shining Hour
  8. All Of You
  9. More Than You Know
  10. They All Laughed
  11. You And Me (We Wanted It All)
  12. Just The Way You Are
  13. Something
  14. MacArthur Park
  15. Theme From New York, New York
  16. Summer Me, Winter Me
  17. Song Sung Blue
  18. For The Good Times
  19. Love Me Tender
  20. That´s What God Looks Like To Me
Disk 2
  1. What Time Does The Next Miracle Leave?
  2. World War None!
  3. The Future
  4. The Future (Continued): I´ve Been There
  5. The Future (Continued): Song Without Words
  6. Before The Music Ends (Finale)


Utgitt 1980 Format 2CD Remastered
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Frank Sinatra
Label Concord Bestillingsnummer 2728090