Tron: Legacy Reconfigured (Music By Daft Punk) (CD)

Diverse Electronica

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Derezzed (Remixed by The Glitch Mob)
  2. Fall (Remixed by M83 VS Big Black Delta)
  3. The Grid (Remixed by The Crystal Method)
  4. Adagio for TRON (Remixed by Teddybears)
  5. The Son of Flynn (Remixed by Ki:Theory)
  6. C.L.U. (Remixed by Paul Oakenfold)
  7. The Son of Flynn (Remixed by Moby)
  8. End of Line (Remixed by Boys Noize)
  9. Rinzler (Remixed by Kaskade)
  10. Encom Part 2 (Remixed by Com Truise)
  11. End of Line (Remixed by Photek)
  12. Arena (Remixed by The Japanese Popstars)
  13. Derezzed (Remixed by Avicii)
  14. Solar Sailer (Remixed by Pretty Lights)
  15. TRON Legacy (End Titles) (Remixed by Sander Kleinenberg)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Electronica Antall spor 15
Artist Diverse Electronica Bestillingsnummer DSND001354002.2