Trouble In Paradise (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Bring It On Home
  2. Trouble In Paradise
  3. Wounded By Love
  4. Middle Of The Night
  5. Good Lovin' Gone Bad
  6. Was It Worth Goodbye
  7. Can You Fall In Love Again
  8. Can't Live Without Your Love
  9. Long Hot Summer
  10. Can You Take The Heartache
  11. Let Tonight Be The Night We Remember
  12. In Love Again


Format CD Antall spor 12
Artist Ransom Label Major Mtm Music
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer MTM 199627