Trust Us (2CD)

Motorpsycho

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Motorpsychos avskjed med 90-tallet var episk. Trioens syvende album plasserte seg stilmessig mellom kolossene Demon Box og Timothy's Monster og den musikalske nyorienteringen som preget påfølgende Let Them Eat Cake og Phanerothyme. En pompøs instrumentpark og spennende gjesteinnslag fra blant andre Ole Henrik Moe, Trygve Seim og Helge Sten bidro denne gang til å ytterligere strekke bandets fundament i 70-tallslyd, friform og 90-tallsindie som Dinosaur Jr. og Sonic Youth.

Med umettelig appetitt og stor utforskertrang gyver bandet løs med 14 låter på drøyt 80 minutter. "Space is the place" for Motorpsycho, som her er både utsvevende og vidtfavnende, lekne og eksperimentelle - men som også holder beina støtt på bakken, og først og fremst leverer et kompakt stykke klassisk rock. Trust Us har dessuten en spesiell status blant fansen. Låta "Vortex Surfer" ble valgt som offisiell millenniumslåt på NRK P3, og spilt sammenhengende i 24 timer nyttårsaften 2000. Mange skulle nok ønske det døgnet varte evig.

Sporliste

Disk 1
 1. Psychonaut
 2. Ozone
 3. The Ocean In Her Eye
 4. Vortex Surfer
 5. Siddhartino
 6. 577
Disk 2
 1. Evernine
 2. Mantrick Muffin Stomp
 3. Radiance Freq.
 4. Taifun
 5. Superstooge
 6. Coventry Boy
 7. Hey, Jane
 8. Dolphyn

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1998 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 14
Artist Motorpsycho Label Stickman
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer PSYCHO012

Anmeldelser