Truth (CD)

Robben Ford

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Lateral Climb
  2. How Deep In The Blues (Do You Want To Go)
  3. Nobody´s Fault But Mine
  4. Riley B. King
  5. You´re Gonna Need A Friend
  6. One Man´s Ceiling Is Another Man´s Floor - (featuring Susan Tedeschi)
  7. Too Much
  8. Peace On My Mind
  9. There´ll Never Be Another You
  10. River Of Soul
  11. Moonchild Blues



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Robben Ford
Label Concord Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 7230234