TRVLS (CD)

Truls

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ryktene om det sjangerflørtende soloprosjektet til Truls Heggero (Lukestar, Truls And The Trees) begynte å løpe allerede i 2012. Ett år senere, etter festivalopptredener og singleslipp, slipper han sitt første album som "bare" Truls.

TRVLS er lydbildet plassert i krysningspunktet mellom indierock og urban popmusikk, med hovedpersonens karakteristiske falsett som rød tråd. Ikke reinspikka R&B som først forventet - heller R&B-inspirert pop med elektroniske elementer, samtidig som røttene er plantet i det organiske universet der vi først ble kjent med Truls. Skogen og havet møter trommemaskinen, om du vil. Uansett merkelapp, det er ingen tvil om at Truls' nye toner treffer en nerve der ute. Førstesinglen "Out Of Yourself" etablerte seg som en hit (og vakte oppsikt langt utenfor våre landegrenser), og også oppfølgeren "The Next" har blitt mye spilt på radio.

Tittelen på albumet uttales "travels" og står for reisen Truls er på - både musikalsk og personlig. TRVLS ble til i studiosamarbeid med Mats Lie Skåre og Thomas Eriksen, mens albumcoveret er et maleri av kunstneren Christer Karlstad.

Sporliste

 1. Then Go
 2. Tear Me Up
 3. Out Of Yourself
 4. In This Room
 5. Another Pitch
 6. #6
 7. The Dream
 8. TRVLS
 9. Princess
 10. The Next
 11. By Your Side

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Truls
Label Parlophone Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5053105939824

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende