Turn On, Tune In, Drop Out (CD)

Timothy Leary

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Message To Young People
  2. Castalia Foundation
  3. There´s A Red Chimney
  4. Ancient Trade Union
  5. Not An Idle Fantasy
  6. Taking Of LSD
  7. Sensory Paradise
  8. Why Is It?
  9. Early In The Life Of Every Mammal
  10. My Problem
  11. Elevation Of Human Consciousness
  12. Oldest Law
  13. Psychochemical Revolution
  14. Turn on, Tune in, Drop Out
  15. Within The Temple Of Your Body
  16. Our Present Adult Culture
  17. Aspect Of Marijuana
  18. Training And Sensitivity Required
  19. Lesson Number One
  20. Every Baby That Is Born
  21. Every Time
  22. One Final Word


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Spoken Word Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Timothy Leary
Label ESP-Disc Leverandør Import
Bestillingsnummer ESPD1027.2