Turn Toward Tomorrow (CD)

Robin & Linda Williams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. On And On
  2. Other Side Of Town, The
  3. On The Day The Last Tear Falls
  4. Seventeen Years Old
  5. Chain Of Pain
  6. Famous In Missouri
  7. If I Didn't Have You
  8. Country Of The Night, The
  9. I See No Future (In Looking At The Past)
  10. Tender Heart And Calloused Hands, A
  11. Lying To The Moon



Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall spor 11
Artist Robin & Linda Williams Label Diverse Roots B
Leverandør Import Bestillingsnummer SUH1040.2