179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Snow White Diner
  2. Passenger Pigeons
  3. A Dark Eye
  4. There Is A Sound
  5. All The TV's In Town
  6. Gravity
  7. Cold, Cold, Cold
  8. No One Fell Asleep Alone
  9. I Know You Are There
  10. Birds You Cannot See
  11. The White Dog
  12. So Long
  13. Peace In The Valley Once Again



Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall spor 13
Artist The Handsome Family Label Carrot Top Records
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer VJCD126