Two Journeys (CD)

Tim O'Brien

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Turning Around
  2. Mick Ryan´s Lament
  3. For The Fallen
  4. Paddy Fahey´s/Garret Barry´s/The Cliffs of Moher
  5. The Apple Press And The Apple Cart
  6. Demon Lover
  7. The Holy Well
  8. Me And Dirk´s Trip To Ireland
  9. The Lancer´s Jig/Gusty´s Frolicks
  10. What Does The Deep Sea Say?
  11. Two Journeys (Deux Voyages)
  12. The Tide Flows Into Miltown
  13. Pear Tree/Muddy Roads/Ladies´ Pantelettes
  14. Norwegian Wood


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Tim O'Brien
Label Sugar Hill Leverandør Import
Bestillingsnummer SUH3954.2