Two Rivers One Road (CD)

Hoel & Albrigtsen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Two Rivers One Road skrur Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen tida tilbake til det organiske 70-tallet, komplett med referanser til Simon & Garfunkel, Tobben & Ero og Crosby, Stills, Nash og Young. Duoen har spilt sammen omtrent siden de klarte å finne D-grepet på gitaren, men dette er faktisk bare deres andre utgivelse sammen. Den første, Get Together fra 1997, gjorde enorm suksess blant platekjøperne - ikke overraskende med tanke på at duoen består av to av Norges fremste trubadurer. Det er rett og slett deilig å få oppleve ekte musikalsk håndverk fra noen som innehar mesterbrev i faget.

"Here's the sound of the boys we used to be", synger Hoel & Albrigtsen, og dét høres fra første strofe; sterke og ettertenksomme tekster vitner om to liv som har vært levd fullt ut. Tittelen "Two Rivers One Road" hinter på sin side om at de to har jobbet med egne prosjekter på hver sin kant, men med dette albumet går samme vei igjen. Samtidig er det åpenbart at disse er to sterke personligheter som fungerer meget godt alene, men som sammen kan by på en kraft og et samspill som er sjelden vare.

Sporliste

 1. Seeds
 2. Burgundy
 3. I Got Time
 4. Buy Me
 5. One Eyed Woman
 6. The Boys We Used To Be
 7. Orleans Parish Prison
 8. Looking For A Place To Land
 9. Lucky In Love
 10. I Want Some Of That
 11. You Could Really Hurt Me
 12. Where Are You

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock, Pop, Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Hoel & Albrigtsen, Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen
Label Fairplay Entertainment Leverandør Playground
Bestillingsnummer FPLCD2

Anmeldelser