Ultimate Collection (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rhythm Of The Night
  2. Time Will Reveal
  3. I Like It
  4. You Wear It Well
  5. Who´s Holding Donna Now
  6. Stop! Don´t Tease Me
  7. Love Me In A Special Way
  8. A Dream
  9. Talk To Me
  10. All This Love
  11. Love Always
  12. Who´s Johnny
  13. The Heart Is Not So Smart
  14. Save The Best For Me
  15. Dance All Night
  16. Stay With Me


Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 16
Artist DeBarge Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer MOT530561.2