Ultimate Collection (CD)

Toni Childs

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Walk Away
  2. Walk And Talk Like Angels
  3. Stop Your Fussin'
  4. Zimbabwe
  5. Let The Rain Come Down
  6. Many Rivers To Cross
  7. I've Got To Go Now
  8. House Of Hope
  9. I Want To Walk With You
  10. Dead Are Dancing
  11. Welcome To The World
  12. I Just Want Affection
  13. I Met A Man
  14. Woman's Boat
  15. Lay Down Your Pain
  16. Where's The Ocean


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Toni Childs
Label Hip-O Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPP490741.2