Ultimate Collection (CD)

Jerry Jeff Walker

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Gypsy Songman
  2. Mr. Bojangles
  3. Jaded Lover
  4. L.A. Freeway
  5. Hairy Ass Hillbillies
  6. Gettin´ By
  7. Desperados Waiting For The Train
  8. Sangria Wine
  9. Up Against The Wall, Red Neck
  10. Pot Can´t Call The Kettle Black
  11. Like A Coat From The Cold
  12. Mississippi You´re On My Mind
  13. Pissin´ In The Wind
  14. It´s A Good Night For Singing
  15. Old Five And Dimers Like Me
  16. Leavin´ Texas
  17. Railroad Lady
  18. Tryin´ To Hold The Wind Up With A Sail
  19. Lone Wolf
  20. I Ain´t Living Long Like This


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jerry Jeff Walker
Label Hip-O Bestillingsnummer HIPP112563.2