Ultimate Manilow (CD)

Barry Manilow

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mandy
  2. Could It Be Magic
  3. I Write The Songs
  4. Copacabana (At The Copa)
  5. Can't Smile Without You
  6. Weekend In New England
  7. It's A Miracle
  8. Tryin' To Get The Feeling Again
  9. I Made It Througt The Rain
  10. Let's Hang On
  11. Somewhere In The Night
  12. The Old Songs
  13. You're Looking Hot Tonight
  14. Even Now
  15. Ready To Take A Change Again
  16. Bermuda Triangle
  17. Looks Like We Made It
  18. Strangers In The Night
  19. One Voice
  20. Who Needs To Dream (From "Barry Manilow's Copacabana: The Musical")



Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist Barry Manilow Label Arista US
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0828766020120


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i