Unchained / Son Of The South (CD)

David Allan Coe

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. I´m Gonna Hurt Her On The Radio
  2. Angels In Red
  3. He Has To Pay (For What I Get For Free)
  4. Ain´t Worth The Powder
  5. Would They Love Me Down In Shreveport
  6. Unchained Melody
  7. Snowbird Friend
  8. Southern Man
  9. Even After Forever
  10. The Fiery Death Of Willie Bodine
  11. Love Is A Never Ending War
  12. Storms Never Last
  13. Gemini Girl
  14. To Help You Love Again
  15. Cold Turkey
  16. A Country Boy (Who Rolled The Rock Away)
  17. Couldn´t Do Nothin´ Right
  18. I´ve Already Cheated On You
  19. I Hate Love
  20. Son Of The South
  21. Shrimp Boat Annie
  22. Ride ´em Cowboy
  23. Yesterday´s Wine
  24. Keep Those Big Wheels Hummin´
  25. Memphis In My Blood


Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist David Allan Coe
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16129