Unclouded (CD)

Silje Nergaard

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
I 2009 kom orkestrale A Thousand True Stories, året etter var det tid for juleplata If I Could Wrap Up A Kiss. I 2012 følger Silje Nergaard opp med Unclouded, et album basert på triokonseptet bestående av henne selv og de to gitaristene Hallgrim Bratberg og Håvar Bendiksen. Silje har dessuten fått med seg musikere - da særlig gitarister - som har betydd mye for henne gjennom hele hennes karriere. Med på albumet er blant andre Knut Reiersud, Jojje Wadenius, Nils Einar Vinjor og den anerkjente jazzgitaristen John Scofield. Trompetist Nils Petter Molvær bidrar også, og Silje synger duett med Kim Andre Rysstad på låta "Norwegian Boatsong".

Unclouded fokuserer på samspillet mellom vokal og gitar, inspirert av Nergaards oppvekst med en gitarspillende far. Lydbildet er strippet betydelig ned, og den dempede instrumenteringen lar melodiene skinne ekstra sterkt - samtidig som variasjon i uttrykket gir albumet liv, med et spenn som går fra det myke, vakre til det røffere og mer lekne.
Sporliste
 1. All I Had
 2. Norwegian Boatsong
 3. God's Mistakes
 4. The Moon's A Harsh Mistress
 5. Ordinary Sadness
 6. When The Morning Comes
 7. Det var for sent
 8. When Our Tunes Is Played
 9. He Must Have Been Telling A Lie
 10. I Will Write You Every Day
 11. Human
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Silje Nergaard
Label Columbia Bestillingsnummer 0886919283426