Under Black Skies (CD)

Purified In Blood

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Stavanger-bandet Purified In Blood ble dannet vinteren 2003. Etter seier i Zoom-konkurransen året etter, og påfølgende turnering, mottok de i 2006 Alarmprisen for beste liveband. Samme år kom debutalbumet Reaper Of Souls, men etter interne uenigheter om straight edge-livsstilen ble bandet midlertidig oppløst i januar 2007.

Tre år senere er metal-gutta endelig tilbake - mørkere og tyngre enn noensinne. Den gjenforente utgaven av Purified In Blood har kommet styrket ut av pausen, og på etterlengtede Under Black Skies er det doom, thrash, hardcore og old school heavy metal i brutal, sjangeroverskridende blanding som gjelder. Med uttalt inspirasjon fra band som Earth Crisis, Judas Priest og Slayer spiller bandet fletta av sine samtidige, sjekk for eksempel ut den mektige førstesinglen "Death Priest". Albumets intro og outro er for øvrig signert den eksperimentelle gruppa Ulver, som her rammer inn en ellers svært så hardtslående utgivelse med lavmælte og dystert atmosfæriske lyder.

Under Black Skies, utgitt på det respekterte metalselskapet Spinefarm Records, ble innspilt på Jæren i Stavanger. Produsent var Ashley Stubbert, mens albumet ble mikset i Seattle av Matt Bayles (Mastodon, Isis, Botch).

Sporliste

 1. Summoning Storms
 2. Thunderheads
 3. Death Priest
 4. Under Den Svarte Himmel
 5. Beneath The Pyre
 6. Mouth Of Doom
 7. The Covenant Fall
 8. End Is Now
 9. Flesh And Frost
 10. Scavengers
 11. Blood Drenched

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Purified In Blood
Label Nightliner Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 2736604

Anmeldelser