Unicorn (CD)

D'Sound

159,50 15950 Veil. pris 179,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Et av Norges mest kjente band er tilbake med sitt første album på fem år, og samtidig er dette det første med deres nye vokalist Mirjam Omdal. Mange stiftet bekjentskap med henne under årets finale i MGP der de kom på 3. plass med singelen "Mr. Unicorn". Den vant også stemmene fra de internasjonale juryene. "Mr. Unicorn" er med på det nye albumet sammen med singlene "It's Just Me", "Lykkelig", "Join Me In My Head", "This Island Is Mine" og de kommende "Aftershock", "Somewhere in Between", "Bad Words" og "No. 1". Sammen med albumet blir det en stor kampanje og D´Sound legger også i høst ut på sin The Unicorn Tour hvor de besøker mange steder i landet.

Når D´Sound nå slipper sitt åttende studioalbum "Unicorn", er det Mirjam som er feature-vokalist på de fleste av låtene, men de har også invitert med andre gjester. Albumet slippes fredag 6. september og følges opp av The Unicorn Tour i 2019 og 2020. På dette albumet har de lekt seg musikalsk, resultatet er et litt annet uttrykk enn tidligere, samtidig som "D´Sound" er intakt. Hele albumet er en hyllest til det å være litt annerledes, og til folk som ikke nødvendigvis oppfyller vår tids "norm". "Det er en hyllest til mangfoldet, også ved å ta vare på en lekenhet i musikkuttrykket. Og det har vært viktig for albumet", sier Kim.

Dette er det første D´Sound-albumet uten bilde av bandet på forsiden av coveret. Da de skulle velge coverfoto, og ikke ville ha seg selv på det, tenkte de umiddelbart på samme person. Ved å ha Jonnys egen bror på coveret, ville de speile albumets tema. "Dette er et veldig personlig cover for oss", forteller Kim og tar oss med tilbake til første gang Kim og Jonny møttes i USA i 1990: "Vi dro på kafe og vi klikka vi med en gang. Men i stedet for å snakke om musikk, så snakket vi om broren hans, som er en unik og flott kar, og litt annerledes", forteller Kim.

Sporliste

 1. Bad Words Feat. Mirjam Omdal
 2. Aftershock Feat. Mirjam Omdal
 3. This Island Is Mine Feat. Mirjam Omdal
 4. Somewhere In Between Feat. Armi Millare
 5. Is He Real Feat. TORA & Mirjam Omdal
 6. Powerful Feat. Mirjam Omdal
 7. Mr. Unicorn Feat. Mirjam Omdal
 8. Slow & Hard
 9. Lykkelig Feat. Armi Millare
 10. It's Just Me (Magnify Live Remix) Feat. Arnetta Johnson & Mirjam Omdal
 11. No. 1 Feat. Adrian Jørgensen
 12. Join Me In My Head (Live Drum 'n' Bass Remix) Feat. Mirjam Omdal
 13. It's Just Me Feat. Mirjam Omdal
 14. Lykkelig (Acoustic) Feat. Armi Millare
 15. Join Me In My Head Feat. Mirjam Omdal

Produktfakta

Utgitt 2019 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist D'Sound
Bestillingsnummer DACD864