Union (CD)


149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. I Would Have Waited Forever
  2. Shock To The System
  3. Masquerade
  4. Lift Me Up
  5. Without Hope You Cannot Start The Day
  6. Saving My Heart
  7. Miracle Of Life
  8. Silent Talking
  9. More We Live--Let Go, The
  10. Angkor Wat
  11. Dangerous (Look In The Light Of What You're Searching For)
  12. Holding On
  13. Evensong
  14. Take The Water To The Mountain
  15. Give And Take (Not on LP)


Utgitt 1991 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Yes Label Import
Leverandør Gardners Bestillingsnummer 261558