Universal Masters Collection (CD)

John Lee Hooker

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. One Bourbon One Scotch One Beer
  2. I'm In The Mood
  3. Think Twice Before You Go
  4. I'm Bad Like Jesse James
  5. Walkin' The Boogie
  6. Sugar Mama
  7. Dreamin' Blues
  8. Ground Hog Blues
  9. Shake It Baby
  10. It's My Own Fault
  11. Lonely Boy Boogie
  12. It Serves You Right To Suffer
  13. I Can't Quit You Baby
  14. House Rent Blues
  15. Deep Blue Sea
  16. Nobody Knows
  17. I Put My Trust In You
  18. Apologize


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 18
Artist John Lee Hooker Label MCA
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1121442