Universal Masters Collection (CD)

Demis Roussos

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Happy To Be On An Island In The Sun
  2. Forever And Ever
  3. Lost In Love
  4. My Friend The Wind
  5. When Forever Has Gone
  6. Someday Somewhere
  7. Sing An Ode To Love
  8. From Souvenirs To Souvenirs
  9. Lovely Lady Of Arcadia
  10. Can't Say How Much I Love You
  11. My Reason
  12. Senora (I Need You)
  13. Velvet Mornings
  14. My Only Fascination
  15. We Shall Dance
  16. Goodbye My Love Goodbye
  17. Rain And Tears



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 17
Artist Demis Roussos Label Universal Music
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5453932