Universal Masters Collection (CD)

Burt Bacharach

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Raindrops Keep Fallin' On My Head
  2. Look Of Love
  3. I'll Never Fall In Love Again
  4. Do You Know The Way To San Jose
  5. What The World Needs Now Is Love
  6. Alfie
  7. Reach Out For Me
  8. Promises Promises
  9. They Long To Be Close To You
  10. Make It Easy On Yourself
  11. I Say A Little Prayer
  12. April Fools
  13. Any Day Now
  14. Pacific Coast Highway
  15. House Is Not A Home
  16. Wives And Lovers
  17. Living Together Growing Together
  18. Knowing When To Leave



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 18
Artist Burt Bacharach Label A&M
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 4905502