Up Where We Belong (CD)

Up Where We Belong (CD)

Buffy Sainte-Marie

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Darling Don't Cry
  2. Up Where We Belong
  3. Piney Wood Hills
  4. Cripple Creek
  5. God is Alive/Magic is Afoot
  6. Until It's Time For You To Go
  7. Universal Soldier
  8. Goodnight
  9. Dance Me Around
  10. He's An Indian Cowboy In The Rodeo
  11. Now That The Buffalo's Gone
  12. Soldier Blue
  13. Eagle Man/Changing Woman
  14. Bury My Heart At Wounded Knee
  15. Starwalker


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 15
Artist Buffy Sainte-Marie Label Tooth & Nail Records
Leverandør Import Bestillingsnummer TN3218.2