Våre Demoner - Limited Edition (CD)

Kaizers Orchestra

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Våre Demoner ble sluppet i et svært begrenset opplag i en begrenset salgsperiode. Vi er nå dessverre tomme for albumet, både CD-en og vinylen.

Våre Demoner er ikke noen ordinær utgivelse, men beskrives som en "gave til fansen". Det dreier seg om et utvalg uutgitte låter, hentet fra Kaizers' nesten ti år lange karriere. Noen av sangene er kjent fra før (og har hatt et liv som livefavoritter), noen har lekket ut som halvshabby demoer, noen har bare vært kjent som titler, mens andre igjen kun har vært forbeholdt skrivebordsskuffen til bandet selv. Samtlige låter ble spilt inn på nytt i Bekk studio på Jæren, med produsent Yngve Sætre bak spakene. Albumet ble ferdigstilt på kun én uke, etter det sedvanlige Kaizers-prinsippet: Innspillingen skal foregå live, og det skal helst holde med ett opptak. Lave skuldre og god stemning, med andre ord.

Sporliste

 1. Medisin & psykiatri
 2. Våre demoner
 3. Die Polizei
 4. Fanden hakk i hel
 5. Kavalér
 6. Gruvene på 16
 7. Señor Torpedo
 8. Den sjette sansen
 9. Sonny
 10. Prosessen
 11. Stormfull vals

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Kaizers Orchestra
Label Petroleum Records Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886975233922

Anmeldelser