Vaughan Wiliams: Carols, Songs & Hymns (CD)

Vaughan Wiliams: Carols, Songs & Hymns (CD)

Maddy Prior

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Golden Carol
  2. Blake's Cradle Song
  3. The Blessed Son of God
  4. Snow in the Street
  5. Wither's Rocking Hymn
  6. Drinking Song (Back and Side go Bare)
  7. Whither Must I Wander?
  8. The Willow Whistle
  9. Linden Lea
  10. The Divine Image
  11. The Woodcutter's Song
  12. Come Down O Love Divine (Tune: Down Ampney)
  13. Fierce Raged the Tempest (Tune: White Gates)
  14. At the Name of Jesus (Tune: King's Weston)
  15. Into the Woods My Master Went (Tune: Mantegna)
  16. The Night is Come (Tune Oakley)
  17. God be With You Till We Meet Again (Tune: Randolph)


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock, Klassisk Antall disker 1
Antall spor 17 Artist ANDY WATTS, Giles Lewin, JUB DAVIS, Maddy Prior, Ralph Vaughan Williams, STENO VITALE, STEVE BANKS
Label Park Records Leverandør Import
Bestillingsnummer PAK111.2