Vaughan Williams: Cotswold Romance; Death of Tintagiles (CD)

London Symphony Orchestra

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The men of Cotsall
  2. Sweet little linnet
  3. Hugh's song of the road
  4. Love at first sight
  5. The best man in England
  6. Alone and friendless
  7. The fight and its sequel
  8. Hugh in the stocks
  9. Mary escapes
  10. Here, Queen uncrown'd
  11. Freedom at last
  12. Death of Tintagiles


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Brian Couzens, London Philharmonic Choir, London Symphony Orchestra, Matthew Brook, Ralph Couzens, Ralph Vaughan Williams, Richard Hickox, Rosa Mannion, Thomas Randle
Label Chandos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CHAN9646