Vaughan Williams: Hymns & Choral Music (CD)

Westminster Abbey Choir

79,50 7950 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. This listing omits arrangements of works by other composers - Come down, O Love Divine (Down Ampney: 152)
  2. O taste and see
  3. Easter Hymn
  4. Christmas Hymn
  5. Whitsunday Hymn
  6. Sanctus
  7. Children's Christmas Song (version from Hooton Roberts, Yorks)
  8. Te Deum in G
  9. Wither's Rocking Hymn
  10. For all the Saints (Sine Nomine: 641)
  11. Valiant for truth
  12. Prayer to the Father of Heaven
  13. Festival Te Deum in F



Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Brian B. Culverhouse, Brian Couzens, Christopher Robinson, Douglas Guest, Ralph Vaughan Williams, Westminster Abbey Choir, Worcester Cathedral Choir
Label Chandos Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CHAN6550