Vaughan Williams: Partsongs (CD)

Ian Bostridge

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Loch Lomond
  2. Full fathom five
  3. The Cloud-Capp'd Towers
  4. Over hill, over dale
  5. Alister McAlpine's Lament
  6. An Acre of Land
  7. The Seeds of Love
  8. Ca' the Yowes
  9. The dark-eyed sailor
  10. The springtime of the year
  11. Just as the tide was flowing
  12. The lover's ghost
  13. Wassail song
  14. The Winter is gone
  15. Mannin Veen (Dear Mona)
  16. Bushes and briars
  17. Down among the dead men
  18. Sweet Day
  19. The Willow Song
  20. O Mistress mine
  21. Greensleeves
  22. Rest
  23. Heart's Music
  24. Come away death
  25. The Turtle Dove


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Antony Howell, Holst Singers Choir, Ian Bostridge, Martin Compton, Michael George, Ralph Vaughan Williams, Stephen Layton
Label Hyperion Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer CDA66777