Vegas (4CD+DVD)

Frank Sinatra

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Introduction
  2. One I Love Belongs To Somebody Else, The
  3. Don´t Cry Joe
  4. Imagination
  5. Moonlight In Vermont
  6. Without A Song
  7. In The Still Of The Night
  8. Here´s That Rainy Day
  9. Moon Was Yellow, The
  10. Monologue
  11. You Make Me Feel So Young
  12. Second Time Around, The
  13. River, Stay ´Way From My Door
  14. Lady Is A Tramp, The
  15. Just One Of Those Things
  16. You´re Nobody "til Somebody Loves You
  17. Bows
  18. Young At Heart
  19. Witchcraft
  20. On The Road To Manalay
  21. Bows
  22. Sinatra Speaks On Segregation In Nevada
Disk 2
  1. Introductions
  2. Come Fly With Me
  3. I´ve Got A Crush On You
  4. I´ve Got You Under My Skin
  5. September Of My Years, The
  6. Street Of Dreams
  7. Fly Me To The Moon
  8. Monologue
  9. You Make Me Feel So Young
  10. Shadow Of Your Smile, The
  11. Get Me To The Church On Time
  12. Luck Be A Lady
  13. It Was A Very Good Year
  14. Don´t Worry ´Bout Me
  15. My Kind Of Town
  16. Introduction
  17. My Kind Of Town (Reprise)
  18. Sinatra Speaks On Working With Count Basie
Disk 3
  1. Get Me To The Church On Time
  2. I Get A Kick Out Of You
  3. I Can´t Get Started
  4. Without A Song
  5. Hey Look, No Crying
  6. Lady Is A Tramp, The
  7. Monologue
  8. Night & Day
  9. All Or Nothing At All
  10. One I Love Belongs To Somebody Else, The
  11. These Foolish Things (Remind Me Of You)
  12. Somethin´ Stupid - (with Nancy Sinatra)
  13. Theme From New York, New York
  14. Bow
Disk 4
  1. I´ve Got THe World On A String
  2. At Long Last Love
  3. Witchcraft
  4. Medley
  5. For Once In My Life
  6. My Heart Stood Still
  7. You Are The Sunshine Of My Life
  8. Monologue
  9. Spring Is Here
  10. What Now My Love?
  11. I Get Along Without You Very Well
  12. Pennies From Heaven
  13. Angel Eyes
  14. Mack The Knife
  15. Bows
Disk 5
  1. DVD
  2. Welcome To Caesars (DVD)
  3. All Of Me (DVD)
  4. Maybe This Time (DVD)
  5. Lady Is A Tramp (DVD)
  6. Didn't We (DVD)
  7. Someone To Watch Over Me (DVD)
  8. Something (DVD)
  9. Baubles Bangles And Beads (DVD)
  10. Gal That Got Away/It Never Entered My Mind (DVD)
  11. Monologue (DVD)
  12. My Kind Of Town (DVD)
  13. Send In The Clowns (DVD)
  14. Monologue (DVD)
  15. Don't Worry 'Bout Me (DVD)
  16. Introductions (DVD)
  17. My Way (DVD)
  18. America The Beautiful (DVD)
  19. Backstage (After The Show) (DVD)
  20. Freedom To Live (commercial/version 1/DVD)
  21. Freedom To Live (commercial/version 2/DVD)


Utgitt 2006 Format 4CD+DVD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 90 Artist Frank Sinatra
Label Rhino Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0081227407520