Vera Lynn Remembers - The Songs That Won World War 2 (CD)

Vera Lynn

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Yours
  2. MEDLEY: Who's Taking You Home Tonight?/Wishing/Wish Me Luck
  3. Somewhere In France With You
  4. MEDLEY: Last Time I Saw Paris, The/Arm In Arm/I'll Be With You In Apple Blossom Time
  5. MEDLEY: Pair Of Silver Wings, A/Silver Wings In The Moonlight/Comin' In On A Wing And Pray'r
  6. London Pride
  7. Nightingale Sang In Berkeley Square, A
  8. White Cliffs Of Dover, The
  9. MEDLEY: If I Only Had Wings/Badge From Your Coat, The/Roll Out The Barrel
  10. I'll Be Seeing You
  11. You'd Be So Nice To Come Home To
  12. Room Five-Hundred-And-Four
  13. That Lovely Weekend
  14. Besame Mucho
  15. There'll Always Be An England
  16. You'll Never Know
  17. It Had To Be You
  18. Lili Marlene
  19. MEDLEY: Be Like The Kettle And Sing/There's A New World Over The Skyline
  20. As Time Goes By
  21. MEDLEY: When The Lights Go On Again/I'll Pray For You/We'll Meet Again
  22. Land Of Hope And Glory



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 22
Artist Vera Lynn Label EMI Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0724382923220