Verden Er Enkel (CD)

Honningbarna

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Siden de debuterte med den selvtitulerte EP-en Honningbarna i 2010, har det unge bandet fra Kristiansand gjort seg bemerket i både inn- og utland. I 2011 ble de kåret til Årets Urørt i P3s konkurranse for usignerte band, og samme år ga de ut debutalbumet La Alarmane Gå som ble belønnet med en Spellemann i kategorien rock.

Honningbarnas mål er enkelt og greit verdensherredømme. Uten fiksfakserier eller jåleri, men med pur energi og ekte kjærlighet til musikken - og på andrealbumet Verden Er Enkel leverer de 13 rasende punkrocklåter på sørlandsdialekt. Også på tekstsiden er ambisjonene i orden. Eller for å sitere vokalist og cellist Edvard Valberg: "Målet med tekstene er at folk skal tenke selv, og vi vil sette dem i situasjoner der det kreves. Vi driter i om E6 skal bygges ut eller ikke, det er de store ideene og tankene som skal forandre noe."

Denne gangen er det stjerneprodusenten Pelle Gunnerfeldt, kjent som mangeårig samarbeidspartner av The Hives, som står for produksjonen. Albumet inneholder blant annet "Offerdans" og "Fuck kunst (dans dans)".

Sporliste

 1. Dødtid
 2. Ikke la deg rive med
 3. Velkommen tilbake
 4. Tynn is
 5. Fritt ord, fritt fram
 6. God jul, Jesus
 7. Sinna dame
 8. Fuck kunst (dans dans)
 9. Offerdans
 10. Ned
 11. Si nei
 12. Verden er enkel
 13. Gi oss kick

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Honningbarna
Label EMI Norge Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099993471121

Anmeldelser