Verdi: Rigoletto (highlights) (CD)

Giuseppe Verdi

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Falling in Love with Love
  2. (I Left My Heart) In San Francisco
  3. You Are My Sunshine
  4. What Kind of Fool Am I?
  5. When You're Smiling (The Whole World Smiles with You)
  6. Days of Wine and Roses
  7. It's a Most Unusual Day
  8. My Colouring Book
  9. Can't Get Used to Losing You
  10. I Really Don't Want to Know
  11. Exactly Like You
  12. May Each Day
  13. Somethin' Stupid
  14. Watch What Happens (from the Umbrella of Cherbourg)
  15. The Look of Love
  16. What Now, My Love?
  17. Can't Take My Eyes off You
  18. Kisses Sweeter Than Wine
  19. Holly
  20. When I Look in Your Eyes
  21. The More I See You
  22. There Will Never Be Another You
  23. God Only Knows


Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Giuseppe Verdi
Label Decca Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 4681782