Vertical's Currency (CD)

Kip Hanrahan

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. A Small Gap Of Heaven
  2. Shadow Song (Mario's In)
  3. Smiles And Grins
  4. Two Heartedly, To The Other Side
  5. Chances Are Good (Baden's Distance)
  6. Make Love 2
  7. One Casual Song (After Another)
  8. Intimate Distances (Jack's Margrit's Natasha)
  9. Describing It To Yourself As A Convex
  10. What Do You Think? That This Mountain Was Once Fire?
  11. Dark (Kip's Tune)
  12. Against The Light


Utgitt 1985 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Kip Hanrahan
Label Yellow Bird Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer YEB77022