Verve Jazz Masters 1 (CD)

Louis Armstrong

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Just One Of Those Things
  2. That Old Feeling
  3. I Got A Right To Sing The Blues
  4. Learnin' The Blues
  5. Let's Do It (Let's Fall In Love)
  6. There's A Boat Dat's Leavin' Soon For New York
  7. Blues In The Night
  8. You're The Top
  9. Body And Soul
  10. When Your Lover Has Gone
  11. Fine Romance, A
  12. Home
  13. I've Got The World On A String
  14. I Was Doing All Right
  15. When The Saints Go Marchin' In



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 15
Artist Louis Armstrong Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5198182