Very Best Of George Strait, Vol. 2 1988-1993 (CD)

George Strait

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Famous Last Words Of A Fool
  2. Baby Blue
  3. If You Ain't Lovin' (You Ain't Livin')
  4. Baby's Gotten Good At Goodbye
  5. What's Going On In Your World
  6. Ace In The Hole
  7. Overnight Success
  8. Love Without End, Amen
  9. Drinking Champagne
  10. I've Come To Expect It From You
  11. If I Know Me
  12. You Know Me Better Than That
  13. Chill Of An Early Fall, The
  14. Lovesick Blues
  15. Gone As A Girl Can Get
  16. So Much Like My Dad
  17. I Cross My Heart
  18. Overnight Male
  19. Heartland
  20. When Did You Stop Loving Me



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Country Antall spor 20
Artist George Strait Label MCA
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1193972