Very Best Of Helen Shapiro (2CD)

Helen Shapiro

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Walkin' Back To Happiness
  2. Tell Me What He Said
  3. Beyond The Sea (La Mer)
  4. It's In His Kiss
  5. Please Mr. Postman
  6. Let's Talk About Love
  7. Keep Away From Other Girls
  8. Will You Love Me Tomorrow?
  9. Basin Street Blues
  10. Daddy Couldn't Get Me One Of Those
  11. He Knows How To Love Me
  12. It Might As Well Rain Until September
  13. Kiss 'n' Run
  14. Queen For Tonight
  15. My Guy
  16. You Won't Come Home
  17. Woe Is Me
  18. When I'm With You
  19. Look Over Your Shoulder
  20. It's So Funny I Could Cry
Disk 2
  1. Don't Treat Me Like A Child
  2. Little Miss Lonely
  3. Are You Lonesome Tonight?
  4. It's My Party
  5. You Don't Know
  6. Walk On By
  7. Lipstick On Your Collar
  8. I Was Only Kidding
  9. Look Who It Is
  10. Sometime Yesterday
  11. Shop Around
  12. Walking In My Dreams
  13. A Teenager I Love
  14. Move Over Darling
  15. I Walked In With My Eyes Wide Open
  16. Tomorrow Is Another Day
  17. Cry My Heart Out
  18. Ole Father Time
  19. Marvelous Lie
  20. Fever


Utgitt 2018 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 40 Artist Helen Shapiro
Label Music On CD Bestillingsnummer MOCCD13534