Very Best Of Willie Nelson (2CD)

Willie Nelson

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Blue Eyes Crying In The Rain
  2. Remember Me (When The Candle Lights Are Gleaming)
  3. If You've Got The Money, I've Got The Time
  4. Georgia On My Mind
  5. Heartbreak Hotel
  6. All Of Me
  7. Last Thing I Needed First Thing This Morning
  8. My Heroes Have Always Been Cowboys
  9. On The Road Again
  10. Angel Flying Too Close To The Ground (Live)
  11. Always On My Mind
  12. Everything Is Beautiful (In It's Own Way)
  13. Let It Be Me
  14. Blue Skies
  15. Pancho And Lefty
Disk 2
  1. Whiskey River (Live)
  2. Forgiving You Was Easy
  3. To All The Girls I've Loved Before
  4. Why Do I Have To Choose
  5. Stardust
  6. Good Hearted Woman
  7. What A Wonderful World
  8. After The Fire Is Gone
  9. Help Me Make It Through The Night
  10. City Of New Orleans
  11. Pretty Paper
  12. Living In The Promiseland
  13. Nothing I Can Do About It Now
  14. Mamas Don't Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys
  15. Uncloudy Day


Utgitt 1999 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Willie Nelson
Label Sony Leverandør Import
Bestillingsnummer SNY65825.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også