Vintage Collections Series (CD)

Slim Whitman

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Song Of The Waterfall
  2. Indian Love Call
  3. Song Of The Old Water Wheel
  4. Keep It A Secret
  5. My Heart Is Broken In Three
  6. North Wind
  7. There's A Rainbow In Every Teardrop
  8. Secret Love
  9. Rose-Marie
  10. Singing Hills
  11. I Talk To The Waves
  12. More Than Yesterday
  13. Rainbows Are Back In Style
  14. Guess Who
  15. It's A Sin To Tell A Lie



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Slim Whitman
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer CMK54321B.2