Vintage Collections Series (CD)

Hank Thompson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. (I´ve Got A) Humpty Dumpty Heart
  2. Whoa, Sailor
  3. Swing Wide Your Gate Of Love
  4. The Wild Side Of Life
  5. Wake Up, Irene
  6. Cryin´ In The Deep Blue Sea
  7. A Fooler, A Faker
  8. Wildwood Flower (Instrumental)
  9. Honky Tonk Girl
  10. How Cold Hearted Can You Get
  11. This Train
  12. Yesterday´s Girl (1953)
  13. The New Green Light
  14. Big Beaver (Instrumental)
  15. Total Strangers
  16. A Six Pack To Go
  17. Drivin´ Nails In My Coffin
  18. I Cast A Lonesome Shadow
  19. Too In Love
  20. Oklahoma Hills



Format CD Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 20
Artist Hank Thompson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer CMK36901.2