Voice From The Shadows (CD)

Mary Gresham

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Let's Walk Down The Street Together
  2. Woman In Me
  3. Going Through The Changes
  4. Motivation
  5. Just Me And You
  6. Spend A Little Time (Loving The World)
  7. Try (Just A Little Bit Harder)
  8. Get On Back On The Right Track
  9. Rainin' In My Heart
  10. Colour Of Man
  11. I'll Never Let You Walk Alone
  12. Leaving Me
  13. Use Me
  14. You've Been Doing Wrong For So Long
  15. I Want To Be Loved
  16. I'm Not Made For Love
  17. Nobody's Gonna Turn Me Against You
  18. Sorry We Didn't Make It
  19. You've Never Really Lived (Until You've Loved Someone)
  20. Promises Are Not To Be Broken
  21. His Love Can Be No Stronger
  22. Stay There And Try To Be Strong
  23. We Are So In Love
  24. So Many Ways


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Mary Gresham
Label Soulscape Leverandør Playground
Bestillingsnummer SSCD7008