Inngår i

Voyage (SHM-CD) + Essential Video Collection (Japan Import) (USA-import) (CD + DVD)


919,20 91920 Veil. pris 1 149,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Japanese original release. This is a set of ABBA's new album "Voyage" and their music video collection, "Essential Collection" (incl. 36 tracks). Japanese edition of "Voyage" exclusively features the high-fidelity SHM-CD format.
Disk 1
  1. I Still Have Faith In You
  2. When You Danced With Me
  3. Little Things
  4. Don't Shut Me Down
  5. Just A Notion
  6. I Can Be That Woman
  7. Keep An Eye On Dan
  8. Bumblebee
  9. No Doubt About It
  10. Ode To Freedom
Disk 2
  1. Waterloo
  2. Ring Ring
  3. Mamma Mia
  4. Sos
  5. Bang-A-Boomerang
  6. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
  7. Fernando
  8. Dancing Queen
  9. Money, Money, Money
  10. Knowing Me, Knowing You
  11. That's Me
  12. The Name Of The Game
  13. Take A Chance On Me
  14. Eagle
  15. One Man, One Woman
  16. Thank You For The Music
  17. Summer Night City
  18. Chiquitita
  19. Does Your Mother Know
  20. Voulez-Vous
  21. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  22. On And On And On
  23. The Winner Takes It All
  24. Super Trouper
  25. Happy New Year
  26. When All Is Said And Done
  27. One Of Us
  28. Head Over Heels
  29. The Day Before You Came
  30. Under Attack
  31. Estoy Sonando
  32. Conociendome, Conociendote
  33. Gracias Por La Musica
  34. Felicidad
  35. No Hay A Quien Culpar
  36. The Last Video
Utgitt 2021 Format CD + DVD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 46 Artist ABBA
Bestillingsnummer UNIJ3146023.2 Serie ABBA Voyage

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende