Vu-Du Menz (CD)
199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. 1
  2. If I Was Your Man
  3. Sugar Daddy
  4. There's No Substitute For Love
  5. King Cotton
  6. Mulberry Row
  7. Down Home Livin'
  8. Voodoo Man
  9. Song Of The Pipeplayer
  10. If You Let A Man Kick You Once
  11. L'Esprit De James
  12. Shake What Your Mama Gave You
  13. Didn't My Lord Deliver Daniel?
  14. What Man Have Done
  15. Why Don't You Live So God Can Use You?



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 15
Artist Corey Harris & Henry Butler Label Alligator
Leverandør Import Bestillingsnummer ALL514872.2