Wait For Me (CD)

The Pigeon Detectives

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Romantic Type
  2. I Found Out
  3. Don't Know How To Say Goodbye
  4. Caught In Your Trap
  5. I Can't Control Myself
  6. I'm Not Sorry
  7. You Know I Love You
  8. Stop Or Go
  9. You Better Not Look My Way
  10. Take Her Back
  11. Wait For Me
  12. I'm Always Right



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Pigeon Detectives
Label Cooperative Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DTTR1045442