Waiting For The Boys To Come Home (CD)

Mac Wiseman

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. We´re Waiting For The Boys To Come Home
  2. My Mary Dear
  3. When It´s Reveille Time In Heaven
  4. Let´s Thank God For The U.S.A.
  5. One Of The Boys In Blue
  6. See The Silver Dew On The Bluegrass Tonight
  7. I Wonder How The Old Folks Are At Home
  8. Just Put Me In Your Pocket
  9. A Soldier´s Last Letter
  10. There´s A Star-Spangled Banner Waving Somewhere
  11. Ballad Of The Irish Rebel
  12. She´s My Filipino Baby
  13. Think Of Me Each Nite At Nine
  14. I Saw A Rainbow At Midnight


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Mac Wiseman
Label Music Mill Leverandør Import
Bestillingsnummer MUMI50114.2