Walk A Mile In My Shoes: The Essential '70s Masters (5CD)

Elvis Presley

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den omfattende, femdobble samleboksen Walk A Mile In My Shoes: The Essential '70s Masters består av 120 låter innspilt fra 1970 til 1977, inkludert 27 tidligere uutgitte versjoner - alle remastret fra originalopptakene. CD 1 og 2 inneholder A- og B-sidene av nær samtlige singler rockekongen ga ut i løpet av tiåret, mens CD 3 og 4 samler 26 glimrende albumspor og CD 5 byr på opptak fra en rekke konserter.


Disk 1
  1. Wonder Of You, The
  2. I've Lost You
  3. Next Step Is Love, The
  4. You Don't Have To Say You Love Me
  5. Patch It Up
  6. I Really Don't Want To Know
  7. There Goes My Everything
  8. Rags To Riches
  9. Where Did They Go, Lord
  10. Life
  11. I'm Leavin'
  12. Heart Of Rome
  13. It's Only Love
  14. Sound Of Your Cry, The
  15. I Just Can't Help Believin'
  16. How The Web Was Woven
  17. Until It's Time For You To Go
  18. We Can Make The Morning
  19. American Trilogy, An
  20. First Time Ever I Saw Your Face, The
  21. Burning Love
  22. It's A Matter Of Time
  23. Separate Ways
Disk 2
  1. Always On My Mind
  2. Fool
  3. Steamroller Blues
  4. Raised On Rock
  5. For Ol' Times Sake
  6. I've Got A Thing About You Baby
  7. Take Good Care Of Her
  8. If You Talk In Your Sleep
  9. Promised Land
  10. It's Midnight
  11. My Boy
  12. Loving Arms
  13. T-R-O-U-B-L-E
  14. Mr. Songman
  15. Bringing It Back
  16. Pieces Of My Life
  17. Green, Green Grass Of Home
  18. Thinking About You
  19. Hurt
  20. For The Heart
  21. Moody Blue
  22. She Thinks I Still Care
  23. Way Down
  24. Pledging My Love
Disk 3
  1. Twenty Days And Twenty Nights
  2. I Was Born About Ten Thousand Years Ago
  3. Fool, The
  4. Hundred Years From Now, A (informal recording, previously unreleased)
  5. Little Cabin On The Hill
  6. Cindy, Cindy
  7. Bridge Over Troubled Water
  8. MEDLEY: Got My Mojo Working/Keep Your Hands Off Of It
  9. It's Your Baby, You Rock It
  10. Stranger In The Crowd
  11. Mary In The Morning
  12. It Ain't No Big Thing (But It's Growing)
  13. Just Pretend
  14. Faded Love (original unedited version, previously unreleased)
  15. Tomorrow Never Comes (with false start, previously unreleased)
  16. Make The World Go Away
  17. Funny How Time Slips Away
  18. I Washed My Hands In Muddy Water (long version, previously unreleased)
  19. Snowbird
  20. Whole Lot-ta Shakin' Goin' On
  21. Amazing Grace (alternate take 2, previously unreleased)
  22. For Lovin' Me, (That's What You Get)
  23. Lady Madonna (informal recording, previously unreleased)
Disk 4
  1. Merry Christmas Baby
  2. I Shall Be Released (informal recording, previously unreleased)
  3. Don't Think Twice, It's All Right (jam edit, previously unreleased)
  4. It's Still Here (original unedited version)
  5. I'll Take You Home Again Kathleen (original undubbed version)
  6. I Will Be True
  7. My Way (master, previously unreleased)
  8. For The Good Times (master, previously unreleased)
  9. Just A Little Bit
  10. It's Diff'rent Now (rehearsal, previously unreleased)
  11. Are You Sincere
  12. I Got A Feelin' In My Body
  13. You Asked Me To
  14. Good Time Charlie's Got The Blues
  15. Talk About The Good Times
  16. Tiger Man (jam, previously unreleased)
  17. I Can Help
  18. Susan When She Tried
  19. Shake A Hand
  20. She Thinks I Still Care (alternate take 2B, previously unreleased)
  21. Danny Boy
  22. Love Coming Down
  23. He'll Have To Go
Disk 5
  1. See See Rider (live)
  2. Men With Broken Hearts ( live) (short poem, previously unreleased)
  3. Walk A Mile In My Shoes (live)
  4. Polk Salad Annie (live)
  5. Let It Be Me (Je T'appartiens) (live)
  6. Proud Mary (live)
  7. Something (live) (master, previously unreleased)
  8. You've Lost That Lovin' Feeling (live)
  9. Heartbreak Hotel (live) (previously unreleased)
  10. I Was The One (live) (previously unreleased)
  11. One Night (live) (previously unreleased)
  12. Never Been To Spain (live) (master, previously unreleased)
  13. You Gave Me A Mountain (live) (master, previously unreleased)
  14. It's Impossible (live)
  15. Big Hunk O' Love, A (live) (master, previously unreleased)
  16. It's Over (live) (master, previously unreleased)
  17. Impossible Dream (The Quest), The (live)
  18. Reconsider Baby (live)
  19. I'll Remember You (live)
  20. I'm So Lonesome I Could Cry (live)
  21. Suspicious Minds (live)
  22. Unchained Melody (live)
  23. Twelfth Of Never, The (rehearsal, previously unreleased)
  24. Softly As I Leave You (rehearsal, previously unreleased)
  25. Alla' En El 'Rancho Grande' (informal rehearsal, previously unreleased)
  26. Froggy Went A Courtin' (informal rehearsal, previously unreleased)
  27. Stranger In My Own Home Town (informal rehearsal, previously unreleased)


Utgitt 2011 Format 5CD
Sjanger Rock Antall disker 5
Antall spor 120 Artist Elvis Presley
Label RCA Bestillingsnummer 0886978568120