Walk On By: The Definitive Collection (2CD)

Dionne Warwick

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Don't Make Me Over
  2. This Empty Place
  3. Make The Music Play
  4. Anyone Who Had A Heart
  5. Walk On By
  6. You'll Never Get To Heaven If You Break My Heart
  7. House Is Not A Home, A
  8. Reach Out For Me
  9. Are You There (With Another Girl)
  10. Message To Michael
  11. They Long To Be Close To You
  12. Trains And Boats And Planes
  13. I Just Don't Know What To Do With Myself
  14. Another Night
  15. Alfie
  16. Windows Of The World, The
  17. Valley Of The Dolls, (Theme From)
  18. I Say A Little Prayer
  19. Do You Know The Way To San Jose
  20. Who Is Gonna Love Me
Disk 2
  1. Promises Promises
  2. This Girl's In Love With You
  3. Always Something There To Remind Me
  4. April Fools, The
  5. Odds And Ends
  6. You've Lost That Loving Feeling
  7. I'll Never Fall In Love Again
  8. What The World Needs Now Is Love
  9. Look Of Love, The
  10. Let Me Go To Him
  11. Make It Easy On Yourself
  12. Paper Mache
  13. I'm Your Puppet
  14. Then Came You - Dionne Warwick
  15. Don't Let My Teardrops Bother You
  16. His House And Me
  17. I Think You Need Love
  18. Track Of The Cat
  19. Once You Hit The Road
  20. I'm Just Being Myself


Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 40
Artist Dionne Warwick Label WM Germany
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0095483802128